Digital marknadsföring

Sökmotoroptimering

Ungefär 66 procent av alla affärsrelationer börjar på Internet idag. Därför är sökmotorer och framförallt Google en av de viktigaste marknadsaktiviteterna. Det gäller att tidigt vara ett alternativ för de potentiella kunder som självmant söker efter en vara eller tjänst. Med hjälp av bra sökoptimering kan ett företag kraftigt öka sitt inflöde av förfrågningar via webbplatsen. Sökoptimering är ett hantverk som kräver tålamod och långsiktighet. Det tar tid att få Google att ”tycka om” en webbplats. Men lägger man rätt strategier, arbetar kontinuerligt och följer upp resultatet, så kommer placeringarna att avancera och skapa en stark exponering på sikt.

95 procent av alla sökningar i Sverige sker på Google

Vi arbetar väldigt mycket med webbplatsens innehåll och underliggande struktur, för att skapa största möjliga relevans för både kunden och sökmotorn. Sökmotorerna är smarta idag och fungerar utifrån ett användarperspektiv, och visar således webbplatser med relevant innehåll högre upp i träfflistan. Därtill arbetar vi strategiskt med vilka sökbegrepp som är bäst att optimera för. Vilka som är mest lönsamma, vilka som kan generera mest trafik samt vilka som kan generera flest köpberedda kunder. Sedan följer vi upp och utvärderar kontinuerligt.

AdWords & Retargeting

AdWords Google AdWords handlar om att driva rätt sorts trafik, vid rätt tillfälle och riktat till rätt målgrupp. Med genomtänkta annonser kan ni nå ut till potentiella kunder som söker efter just era produkter eller tjänster.
Med rätt utformning kan vi konvertera besöket till kund. Retargeting Med retargeting kan ni återfå kontakt med potentiella kunder som besökt er webbplats utan att köpa något eller kontakta er. Ni kan även bygga varumärke eller arbeta med en specifik kampanj genom denna funktion. Vi tillhandhåller en komplett lösning med allt från tekniskt arbete till bannerdesign.

Konverteringsverktyg

Prospect

Vi kan hjälpa er med att få reda på vilka företag som besökt er webbplats och på så sätt kunna tillhandahålla en leadslista som er säljkår kan bearbeta.

Talk

Med funktionen Talk! kan vi skapa en kontaktmöjlighet precis när en besökare är som mest köpbenägen. Ni kan sedan följa upp och bearbeta med en personlig kontakt.

E-postmarknadsföring

Vi hjälper er att skapa merförsäljning, stärka varumärket och förbättra kundlojaliteten, genom olika typer av nyhetsbrev och erbjudanden via epost.  Med rätt utformning och adressering är detta ett kraftfullt verktyg med förvånansvärt hög genomslagskraft. Efter genomförd kampanj kan vi följa upp utfallet och se hur många som öppnat, läst och agerat på innehållet. Detta kan vi sedan arbeta med för att göra budskap, utformning och innehåll ännu mer träffsäkert för just er målgrupp.

Medierådgivning

Eftersom det idag finns ett stort antal marknadsplatser och katalogsajter på internet är det svårt, att utan specifik kunskap, veta hur en begränsad summa pengar skall fördelas för att ge bäst effekt. Det är dessutom väldigt tidskrävande för många företagare att ta emot alla säljkontakter, sitta i möten och sedan följa upp och fördjupa sig i resultatet. Därför hjälper vi till att utifrån kundens marknadsbudget och affärsmål selektera bland dessa och sätta upp lönsamma kampanjer.

Boka ett personligt möte

Ta nästa steg - fyll i formuläret så kontaktar vi dig.